Servicii GravoSign

Oferim Calitate

Serviciile Noastre

Început ca o afacere de familie, Gravosign are acum o echipă creativa si experimentată, gata mereu să răspundă provocărilor tale. La noi poți fi sigur că toate materialele de care ai nevoie vor fi executate la cel mai înalt standard, datorită tehnologiilor avansate de mare precizie pe care le folosim.

Consultanta

Este plãcerea noastrã sã îți arãtãm ce putem face pentru tine, cum potrivim ideile, materiale și finisajele, astfel încât sã obținem soluția optimã pentru lucrarea ta.

Design de produs

Întotdeauna vei primi de la noi macheta cu produsul tãu, astfel încât tu sã știi sigur cum va arãta, inainte de producție.

Producție model

Acolo unde este necesar, în lucrãrile de serie, realizãm rapid mostrã de produs, ca toate detaliile sã fie puse la punct.

Gravura laser

Utilajele de gravurã din dotare ne permit personalizarea prin marcare laser a oricãrui tip de material: ABS, Perspex®, lemn, placaj, sticla, aluminiu, oțel, inox.

Debitare laser

Oferim servicii de debitare laser pentru plãci din aluminiu, inox, oțel.

Gravura mecanicã

Gravura mecanicã este o metodã de gravurã specialã, în adâncimea materialelor, aplicabilã îndeosebi pentru obiecte din metal: aluminiu, alamã, cupru.

Debitare pe router CNC

Debitãm pe router CNC cu marime de 2 x 3[m] o gamã largã de materiale: plãci acrilice Perspex®, PVC, ABS, aluminiu, alamã.

Print UV

Printul UV este o metodã de personalizare color în special a materialelor promoționale, rezistențã UV, rapidã, eficientã, oferind o acuratețe deosebitã a culorilor.

Îndoire la cald

Prin îndoire la cald se termoformeazã liniar plãci acrilice Perspex® sau plãci PVC, pentru producție de display-uri, mãrind aria de complexitate a acestora.

error: Continutul este protejat!!